Youtube sensuroi klooridioksidista kertovia videoita

8.9.2020

Lukuaika 2 minuuttia

Miksi tämä sivusto on olemassa? Koska amerikkalaiset megakorporaatiot sensuroivat surutta tavallisten ihmisten pohdintoja "vaarallisena" ja heidän "käyttöehtojen vastaisena".

Youtube sensuroi klooridioksidista kertovia videoita

Moni meistä, joka lukee uutisensa Facebookista tai jonkin suuren suomalaisen sanomalehden sivuilta ei koskaan kohtaa vaihtoehtoisia näkökantoja asioille. On vain virallinen totuus, jota ei tietenkään kielletä, mutta sitä ei edes kyseenalaisteta. Englanniksi termi “established science” on se, jolla perustellaann sitä seikkaa, ettei jotain asiaa haluta avata tutkimukselle. Se on lyhytnäköinen tapa kieltää uudet löydökset. Vai olemmeko niin ylimielisiä, että väitämme, ettei tiede enää tule kehittymään?

Miksi tämä sivusto siis on olemassa? Koska amerikkalaiset megakorporaatiot sensuroivat surutta tavallisten ihmisten pohdintoja “vaarallisena” ja heidän “käyttöehtojen vastaisena”. Ja samaa tekevät suomalaiset valtamediat. Nekään eivät julkista esimerkiksi lääketeollisuudelle kiusallisia asioita. Tietenkään, kun ottaa huomioon mainosrahojen virrat. Tiesitkö, että Yhdysvalloissa lääketeollisuuden tv-mainosbudjetti vuonna 2019 oli 3,79 miljardia USD? Vuonna 2020 ennustettu lääketeollisuuden digitaalinen mainosbudjetti on 10 miljardia USD. Tunnetusti Google, joka omistaa Youtuben, on planeetan suurin mainosrahojen saaja. Ja jotta tämä ei vielä riittäisi, Googlen emoyhtiö, [Alphabet, on mukana lääkebisneksessä] (https://www.organicconsumers.org/news/google-now-pharmaceutical-company) kahdella eri yhtiöllä ja yhteisyrityksellä GlaxoSmithKlinen kanssa. Eturistiriita on ilmeinen.

Vuonna 2019 EU langetti Googlelle 1,49 miljardin euron sakot kilpailusääntöjen rikkomisesta: “Google on käyttänyt johtavaa markkina-asemaansa väärin sisällyttämällä rajoittavia lausekkeita kolmansien osapuolten verkkosivustojen kanssa tehtyihin sopimuksiin. Tämä on rajoittanut Googlen kilpailijoiden mahdollisuuksia sijoittaa hakusanamainoksia kyseisille sivustoille.”

Kun tunnetusti regulaattorit ovat vuosia perässä kaupallisten toimijoiden innovoinnista, ei lienee mahdotonta, että Google tosiasiallisesti käyttää määräävää markkina-asemaansa hakukonemainonnassa ja Youtube-mainonnassa väärin, ja laittomasti sensuroi mainostajillensa epämieluisaa sisältöä. Sillä ei liene kaukaa haettua sekään, että jos todella halvat tavat parantaa ihmisten sairauksia, kuten klooridioksi, luonnonlääketieteen kasvit, homeopatia, aromaterapia, kiinalainen perinteinen lääketiede jne olisivat laajasti käytössä, lääketeollisuuden miljardivoitot kuivuisivat nopeasti kasaan. Ei liene mahdoton ajatus, että lääketeollisuus painostaa mainosrahoillaan eri medioita taipumaan tahtoonsa?

Kun kerran yllä kerrottu on mahdollista, on oltava jakelukanavia vaihtoehtoisille tavoille esittää tieteellisesti osoitettua faktaa. Ja klooridioksidin osalta on olemassa patentteja ja tutkimuksia siitä, että se toimii lääkinnällisenä valmisteena. Ja siksi tämä sivusto on olemassa. Suomalaisilla on oikeus kuulla erilaisia versiota narratiivista ja itse tietojen perusteella päättää mitä haluavat uskoa.