Andreas Kalcker -taustatietoja

27.8.2020

Lukuaika 1 minuuttia

Andreas Kalcker on Sveitsissä asuva saksalainen, joka on jo yli 13 vuoden ajan ollut aktiivinen klooridioksidin tutkija. Kalcker ajautui tutkimaan ClO2:ta tilanteessa, jossa hänen omat kätensä olivat niin reumaiset, ettei voinut enää kunnolla niitä liikuttaa ja kokeiltuaan itse klooridioksidia, ja parannuttuaan, tukija hänessä pääsi valloilleen.

Andreas Kalcker -taustatietoja

Saksalaistutkija Andreas Kalcker on klooridioksidin uranuurtaja ja hänen avullaan olemme saaneet paljon punnittua ja todennettua tietoa klooridioksidin käytöstä ihmisten vaivojen hoidossa.

Kalcker kirjoittaa sivustollaan näin: Klooridioksidia (chlorine dioxide – ClO2) on onnistuneesti yli 100 vuoden ajan käytetty tuhoamaan kaikenlaisia bakteereita, viruksia ja sieniä. Se toimii desinfiovana aineena, koska sen toimintamallina on oksidanttina olo. Se muistuttaa läheisesti sitä, miten ihmiskehokin toimii esimerkiksi fagosytoosissa, jossa prosessissa oksidaation avulla poistetaan kaikenlaisia patogeeneja solujen itsensä toimesta.

Kalcker kertoo kuinka kohdattuaan omassa elämässään vaihtoehtoja valtavirtaiselle lääketieteelle, tuo oli ollut silmät auki repivä kokemus hänelle. Ja tuosta hetkestä pitäen Kalcker kertoo keskittyneensä klooridioksidin tutkimukselle, siis aineen, joka on ihmishistorian viimeisen 100 vuoden ajan ollut laajimmin käytetty ja toimivin desinfiointiaine.

Andreas Kalcker, taustalinkit

- Kotisivu: https://andreaskalcker.com/en/

- Kalckerin erityissivu koronavirushoidosta: https://andreaskalcker.com/en/coronavirus-special-information-for-physicians-and-researchers/

Video, lisäinfoa

Tällä videolla Andreas Kalcker kertoo klooridioksidin käytöstä koronan hoidosta espanjaksi.

Andreas Kalckerin tarina klooridioksidin parissa tällä videolla

Vain keho parantaa meidät

Veren tehtävä on kuljettaa happea ja saman tekee klooridioksidi - siis veren apupoikana