Veden puhdistaminen juotavaksi kenttäolosuhteissa

31.10.2021

Lukuaika 2 minuuttia

CDS toimii maailmalla vesilaitoksissa veden puhdistimiena ja sama toimii kotioloissakin

Epähygieenisen veden sterilointi 不衛生な水の殺菌指導 MUTUROU ISII 9. SYYSKUUTA 2019 https://www.facebook.com/notes/ 石井 - 睦郎 /sterilization-of-unsanitary-water-不衛生な水の殺菌指 導/10156221485766852/

Maailmassa kuolee lapsi joka 10. sekunti epähygieenisen veden takia. Koska vesiputket ovat vanhoja, monet taudinaiheuttajat, kuten Escherichia coli, sekoittuvat vesijohtoveteen Intiassa ja muissa maissa. Jos elimistö menettää 20 prosenttia vedestä, se kuolee.

Tämä tapa toimia on hyvin edullinen, yksinkertainen ja tehokas tapa desinfioida vettä. Se on sama menetelmä kuin veden desinfiointiaine, jota myydään retkeilyvarusteosastolla. Kahden litran veden sterilointi maksaa seuraavasti 0,00082 Yhdysvaltain dollaria (0,088 Japanin jeniä). Tarvitset vain muovipullon ja kertakäyttöisen naamarin.

1 Katkaise muovipullon kaula, Siitä tulee suppilo. Suodata vesi kertakäyttömaskilla. Näin suodatetaan suuret mikro-organismit ja taudinaiheuttajat pois. Suodatus lisää klooridioksidisteriloinnin tehokkuutta.

2 3 4 Laita suodatettu vesi puhtaaseen muoviseen pulloon ja steriloi klooridioksidilla. Voit juoda vettä noin 30 minuutissa. Lisää 2 litraan vettä 10 tippaa noin 30 %:n natrium kloriittiliuosta kuivaan kuppiin. Sekoita 10 tippaa noin 50 %:n sitruunahappoa tai 4 % HCL:ää. Kun väri muuttuu keltaiseksi, syntyy klooridioksidia. Laita siihen suodatettua vettä.

(suom.huom. Jos käytät 3000ppm CDS:ää, lisää noin 10ml / litra.)

5 Laita se sitten muovipulloon, jossa on suodatettua vettä. uudelleen. Voit juoda sen jälkeen, kun se on steriloitu 30 minuuttia pullon korkin sulkemisen jälkeen. 2 litraa vettä. Kokeellisissa tutkimuksissa se on noin 4 ppm klooridioksidia (CLO2). 30 minuutin kuluttua. 24 tunnin kuluttua se on noin 1,2 ppm.

Tämä on turvallista samalla pitoisuudella kuin klooridioksidilla steriloitu vesijohtovesi. Raaka-ainekustannukset ovat niin halvat, että sitä voidaan jakaa ilmaiseksi köyhille.

MUTUROU ISII

https://mmsinfo.org/protocols/Sterilization_of_Unsanitary_Water_by_M._Isii.pdf