Miten pitkään klooridioksidivesiliuosta käytetään?

26.7.2020

Lukuaika 2 minuuttia

CDS tuntuu toimivan, mutta miten pitkään sitä pitää käyttää? Lyhyt vastaus, ota kuuri kerrallaan siihen asti kun vaiva on ohi.

Miten pitkään klooridioksidivesiliuosta käytetään?

Mitään hoitoa tai ainetta ei lähtökohtaisesti tulisi käyttää ikuisesti. Se mikä CDS:stä tekee erityislaatuisen, on sen toimintatapa, jossa se oksidoimalla tappaa haitalliset pöpöt kehostamme ja siten niille ei voi syntyä vastustuskykyä CDS:lle. Klooridioksidi on siksi ihmiselle iso ystävä.

Miten pitkään klooridioksidia kerralla sitten käytetään?

Tämä vastaus on monitahoinen siten, että samalla kun pohditaan miten pitkään CDS:ää (klooridioksidivesi) käytetään, pitää myös pohtia missä määrässä sitä otetaan.

Kuinka pitkään kerralla CDS:ää

Andreas Kalckerin sivuilta lyhyt vastaus on niin pitkään kuin vaivojen taltuttaminen vaatii. Mutta kuuntele kehoasi äläkä toimi mekaanisesti.

Pitää siksi siis erotella terveyttä ylläpitävä käyttö ja akuuttiin vaivaan otettava CDS:n käyttö. Määrä näissä kahdessa voi olla eri ja käyttöaika samoin.

Myös uuden klooridioksidin käyttäjän on syytä muistaa puhdistusreaktiot kehossaan. Jos annostuksen nosto tuottaa pahoinvointia, on määrä syytä vaikkapa puolittaa ja jatkaa tuolla tasolla hetki. CDS on todella tehokas epäpuhtauksien poistaja (raskasmetallit mukaan lukien) ja toksiinien pääsy verenkiertoon voi aiheuttaa epämukavuutta, lievää kuumeilua jne.

Joten vaikkakaan mitään yleispätevää sääntöä käytön kestosta ei voidakaan antaa, voitaneen varmaankin todeta, että jatkuva käyttö kuukausien ajan ei ole tarpeen ja toisaalta se, että määrä pitää aloittaa alhaalta, mikäli ei ole ennen CDS:ää käyttänyt.

Ja muista: klooridioksidia ei pidä nauttia sisäisesti missään oloissa.

Päivitys 7.2.2021: Sivuston ylläpitäjä on päivittäin käyttänyt 1L protokollan C mukaista liuosta nyt noin yhdeksän kuukauden ajan ja huomionarvoista ovat olleet kaksi seikkaa:

  1. Joka-aamuinen vuotava nenä, selvästikin 50-vuotiaan kehoon kertynyttä kuona-ainetta poistuu
  2. Jalkojani jo vuosia vaivannut reumaoire on kaikonnut käytännössä kokonaan

Lähde

Kuvalähde: Designed by Wannapik