Tutkimus valmistunut, klooridioksidi toimii Covid19-tautiin

3.4.2021

Lukuaika 2 minuuttia

Marraskuun 2020 alun jälkeen Boliviassa oli tuotettu 2500 kuutiota klooridioksidivettä (CDS) lääkinnälliseen käyttöön. Vain kaksi kuukautta tuon laajamittaisen käytön seurauksena kuolleisuus on laskenut lähelle nollaa ja selkeä lasku infektiokäyrässä nostaa Bolivian ainutlaatuiseen asemaan, koska sen naapurimaissa on edelleen kasvavia tartuntakäyriä.

Tutkimus valmistunut, klooridioksidi toimii Covid19-tautiin

Suun kautta nautittuna ClO2 liuotettuna veteen

Ainoa vesiliukoisen ClO2:n (CDS) käyttöä koskeva tutkimus suun kautta nautittuna on nykyinen tutkimuksemme, joka suoritettiin moninkeskeisenä usean tutkimuskeskuksen kanssa useissa Keski- ja Etelä-Amerikan maissa.

Bolivian uuden kansallisen lain mukaan yliopistot voivat sertifioida ja tuottaa klooridioksidia CDS:nä terapeuttiseen käyttöön.

(https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT0434374). Bolivian tilastot, joissa CDS-muotoinen ClO2 hyväksyttiin laillisesti COVID-19: n ehkäisyyn ja hoitoon elokuun alussa 2020, on havaittu huomattavaa tapausten vähentämistä ja kuolemien vähenemistä kyseisessä maassa. Boliviassa havaittu korkein huippu oli epidemiologinen viikko 29 (10939 tapausta), tapaukset laskivat 670:een epidemiologisella viikolla 45, (mikä tarkoittaa 93%:n laskua). Tapauskuolleisuus laski 8 prosentista 4,5%:iin epidemiologisella viikolla 36, ​​samaan aikaan klooridioksiidin massiivisen käytön kanssa väestön keskuudessa ilman, että on mahdollista vahvistaa varmuudella, että ClO2 on vastuussa tästä vähenemisestä. https://snis.minsalud.gob.bo/. Huipustaan 2031 päiväkohtaisesta tapauksesta 20.8.2020, tapaukset laskivat 147 päivittäiseen tapaukseen 21. lokakuuta 2020 mennessä, mikä tarkoittaa 93 prosentin vähennystä. https://www.covid19.onl/country/bolivia.

Johtopäätös: Klooridioksidi on tehokas COVID-19-taudin hoidossa ja tutkimuksessa ehdotetaan toimintamekanismeja, joilla se toimii sen saavuttamiseksi. tässä työssä. Suosittelemme tekemään enemmän tutkimusta. Suosittelemme kaksoissokkotutkimusten tekemistä ja toksikologista turvallisuutta koskevia tutkimuksia ja klooridioksidin terapeuttinen tehokkuuden epidemiologisten vaikutusten patologioissa lähitulevaisuudessa.

Täytäntöönpano on ollut mahdollista useiden lääketieteellisten ryhmien, erityisesti tohtori P. Callisperisin ja tohtori Suxon Boliviassa, Boliviassa kuljettaman COMUSAVin ansiosta.

COMUSAV (World Health and Life Coalition) kokoaa yhteen yli 3000 lääkäriä 24 maassa, jotka käyttävät CDS:ää erittäin onnistuneesti ottaen huomioon hoidon tehokkuuden ja haittavaikutusten puutteen käytetyillä annoksilla.

Lisää materiaalia ClO2:n käytöstä Covid19-taudin hoitoon

Lähde